977.203.534 | 657.945.964 antonio@serrallerianiubo.com

Obertura de portes

Reparació i manteniment de panys, cadenats. Instal•lació de forrellats, canvi de panys i cilindres en portes comuns , blindades i vehicles
Servei d’alerta 24hores

Bústies

Ampli catàleg a disposició del client. Bústies per comunitats, per vivendes individuals, bústies d’exterior. Visita a Domicili gratuïta, pressupostos personalitzats sense cap compromís. Instal.lació i reparació de bústies.

Artesanía en ferro

Treballem la forja artesanalment, dissenyem en ferro. Disposem d’una amplia gama de productes artesanals. Fabricació i manipulació de tot tipus d’acer i planxa així com soldadura en ferro.

Serrallería

Fabricació i manipulació de tot tipus d’acer i planxa. Disposem de maquinària per la soldadura en ferro, acer-inoxidable i alumini amb fil. Treballem tot tipus de material corten i estructura metàl.lica pesada, portes, baranes i tot tipus de tancaments automatitzats.

Soldadura

Disposem de tots els materials necessaris per al correcte treball de la soldadura. Comptem amb una àmplia varietat de maquinària per al treball amb els metalls. Tot això dut a terme per autèntics professionals experts en el món del metall i al millor preu.

Calderes de gas

Instal·lació i manteniment de calderes. T’oferim revisió anual obligatòria (establerta per llei). Análisi de la combustió, reparació d’averies. Les calderes de gas escalfen bastant ràpid les nostres llars mitjançant un funcionament senzill.

Fontanería

Servei de desembossaments, instal·lacions d’aixetes, substitucions de sifons. També substituïm el mecanisme de càrrega i descàrrega de cisternes i la clau d’esquadra del vàter.

Electricitat

Realitzem tota mena d’instal·lacions elèctriques (domèstiques, industrials, comercials i ramaderes), cablejats en general, automatismes, provisionals d’obres, parallamps, ventilacions forçades, etc. tant en obres públiques com privades.

Manteniment de comunitats

En els nostres serveis de manteniment de comunitats ens adaptem a qualsevol necessitat, a petites o grans superfícies. Reparacions, petites reformes (pintura, fontaneria, entre d’altres).

Demana'ns un pressupost sense cap compromís